Uwaga! Od 1 lutego 2020 r. następuje zmiana siedziby firmy na ul. Cicha 5 , 58-300 Wałbrzych (biurowiec Camela SA). "
Sekretariat
tel. 074 842-68-36
tel. 074 843-45-06
tel. 074 887-11-60
fax. 074 849-03-40
tel. kom: 600 033 869
ost@ost.org.pl
Sekretariat
tel. 075 75-22-399
tel. kom: 601-993-523
tel. kom: 504-289-114
ostjg@ost.org.pl
Szkolenie w zakresie przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji i obrocie żywnością - minimum sanirarne
Uczestnicy: osoby zajmujące się produkcja i obrotem żywności.
Cel szkolenia. Celem szkolenia jest opanowanie przez uczestników wiedzy i umiejętności w zakresie przestrzegania zasad higieny pracy w procesie produkcji lub obrocie środkami spożywczymi.
Zakres tematyczny:
Organizacja szkolenia: szkolenie obejmuje 16 godz. zajęć teoretycznych i jest prowadzone w formie kursu. Zajęcia prowadzą osoby z wyższym wykształceniem posiadające specjalizację w zakresie podstawowych zagadnień higieny pracy przy produkcji i obrocie produktami spożywczymi.